Levertijden webshop bestellingen LH Packaging BV

ONDERSTAANDE LEVERTIJDEN GELDEN VANAF 1 MAART 2019!

Het verzenden van uw bestelling

Zodra uw betaling bij LH Packaging BV is binnengekomen, wordt uw bestelling in behandeling genomen. Wij verzenden uw bestelling zo spoedig mogelijk. Wij streven ernaar om uw artikel(en) binnen 1-4 werkdagen ter bestelling aan te bieden aan de transporteur.

De maximale levertijd is echter 30 dagen na ontvangst van uw betaling. Indien de levertijd langer is dan 30 dagen, tenzij u akkoord bent gegaan met een langere leveringstermijn, heeft u het recht om de overeenkomst zonder kosten te beëindigen. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. U heeft geen recht op een schadevergoeding.

Levertermijnen

Alle levertermijnen zijn indicatief. Aan eventuele genoemde termijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Overschrijding van een termijn geeft u geen recht op schadevergoeding. Indien artikelen, onverhoopt niet leverbaar zijn, zal dit per e-mail medegedeeld worden. U heeft de mogelijkheid om de order te annuleren, of vervangende artikelen te bestellen, voor het gelijke orderbedrag.

Bezorging van pakketten

Let op: wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag.

Bestellingen worden door ons aangeboden aan de transporteur van maandag tot en met vrijdag. Ook de bezorging van pakketten vindt plaats van maandag tot en met vrijdag,
Nadat uw pakket aangeboden is bij de transporteur, wordt het de daarop volgende werkdag bezorgt. Uw pakket wordt gedurende dag bij u aangeboden. Zodra u pakket is aangemeld bij de transporteur ontvangt u een Track & Trace code met informatie over uw zending.

Let op: Het kan voorkomen dat u niet thuis bent op het moment dat de transporteur bij u aan de deur staat. LH Packaging BV kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele nadelige gevolgen hiervan.

Feestdagen

Let op: op verschillende feestdagen zijn wij gesloten. Er worden dan ook geen pakketten verstuurd. Wij vragen u om hier rekening mee te houden.
Wij streven ernaar om direct na de feestdagen uw bestelling zo spoedig mogelijk te verzenden.

Levertijd artikelen

Artikelen direct leverbaar
Deze artikelen zijn direct leverbaar uit onze voorraad en worden verzonden vanuit ons magazijn in Eindhoven. De levertijd van deze artikelen bedraagt 3-5 werkdagen, wanneer besteld op een werkdag voor 16.00 uur. De meeste artikelen hebben wij ruim op voorraad.

Artikelen tijdelijk niet leverbaar
Deze artikelen zijn niet leverbaar uit onze voorraad en worden verzonden vanuit onze leveranciers. De levertijd is langer dan 10 werkdagen. (U ontvangt  naast de orderbevestiging ook een e-mail met daarin de verwachte levertijd van uw complete order.)

Levering artikelen verschillende levertijden
Als uw bestelling uit meerdere artikelen bestaat met verschillende levertijden, dan worden deze automatisch, in één keer naar u verzonden als het mogelijk is. Dit geldt ook voor artikelen op nabestelling. De levertijd van uw hele bestelling wordt dan gelijk aan die van het artikel met de langste levertijd.  Bij een bestelling met artikelen met verschillende levertijden / artikelen op nabestelling, ontvangt u naast de orderbevestiging ook een e-mail met daarin de verwachte levertijd van uw complete order.

Bestelling nog niet ontvangen

In de mail van staat dat mijn bestelling is verzonden. Waarom heb ik mijn bestelling niet ontvangen?

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te laten bezorgen. Is het langer dan 4 werkdagen geleden dat uw de mail van “Status Verzonden” heeft ontvangen en heeft u de bestelling nog niet ontvangen, neemt u dan contact met ons op via de contactpagina. Als deze periode korter is dan 4 werkdagen, verzoeken wij u vriendelijk om geduld. Ook is het mogelijk dat de bezorger uw bestelling heeft afgeleverd bij uw medebewoners of bij uw buren. Hierom verzoeken wij u om bij uw buren of medebewoners navraag te doen.

Uw pakket wordt gedurende dag bij u aangeboden door de transporteur.

Let op: Het kan voorkomen dat u niet thuis bent op het moment dat de transporteur bij u aan de deur staat. LH Packaging BV kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele nadelige gevolgen hiervan.

De keuze van uw betaling kan de levering van uw bestelling vertragen.

Optioneel

Artikelen op bestelling (klant specificatie)

Deze artikelen worden speciaal voor u besteld en samengesteld. De levertijd van artikelen op bestelling wijkt af van de gewone levertijden. De levertijd hiervoor wordt schriftelijk aan u bevestigd. Voor overige vragen, neem contact op met een van onze medewerkers; wij helpen u graag!

Team LH Packaging BV