Ondanks de COVID-19 situatie zijn we open,
is individueel bezoek toegestaan
en zijn we bereikbaar per email en telefoon.

Geachte relatie,

De tijden zijn plotseling veranderd wat vraagt om enorme aanpassingen van een ieder. Ondanks de maatregelen van het RIVM doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Gezondheid staat op de eerste plaats.

 

Klantbezoek en klantontvangst.
Uw contactpersoon blijft te allen tijden bereikbaar voor persoonlijk contact per telefoon of digitaal.  We trachten klantbezoek en klantontvangst te minimaliseren door het inzetten van digitale communicatiemogelijkheden (mail, app, facetime, zoom, skype).

In het geval van een individueel bezoek aan onze ‘inspiration showroom’ houden we ons strikt aan de richtlijnen van het RIVM. Een bezoek aan LH Packaging kan alleen via een persoonlijke afspraak. U kunt via ons online contactformulier contact opnemen met ons.

Wij vragen uw begrip voor deze maatregelen en danken u bij voorbaat voor uw medewerking.

 

Leveringstijden en Service
Vanwege de huidige situatie kunnen er een aantal vertragingen ontstaan die we zsm trachten in te halen. Mocht u meer informatie willen over de levertijden of service dan vragen wij u contact op te nemen met uw contactpersoon binnen LH Packaging.

 

Met vriendelijke groet,

Directie LH Packaging